In onze Keurslagerij aan de Kerkstraat 20-22 te Huizen staat dagelijks een enthousiast team voor u klaar. Bij ons vindt u vele ambachtelijke producten die wij vrijwel allemaal zelf maken. We maken deze van ons eigen rundvlees van boer Ferdinand vd Brink, maar ook van Patron en KDV varkensvlees, en van Tante Door Kip.
Maar ook vindt u bij ons vorstelijk belegde broodjes, heerlijke vlees-specials, en alles voor een geslaagde gourmet of barbecue party. Kortom alles om lekker en gezelllig te tafelen!
Baktip 1: Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen
Wil je een gelijkmatig gegaarde biefstuk?
Haal het vlees minimaal een uur van tevoren uit de koelkast en laat het afgedekt op temperatuur komen. Als de biefstuk vacuum verpakt is, haal deze dan ook uit het vacuum. Zo voorkom je dat het vlees 'schrikt' in de pan en van binnen nog koud is na het bakken.
Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf.
Mals kippenvlees, omwikkeld met ontbijtspek en met een milde truffelsmaak.