Al onze (vlees)specials zijn eigen fabrikaat! Hieronder vind u een greep uit ons assortiment, waarvan het grootste deel altijd standaard aanwezig is in onze toonbank, maar wij wisselen ook heel vaak met wekelijks nieuwe specials, waarvan wij een groot deel zelf “uitgevonden” hebben! Heeft u een keer zin in een bepaalde special, en kunt u hem niet vinden in onze toonbank, vraag er gerust om, dan maken wij het direkt voor u. Want één van onze grootste specialiteiten is onze service, “u vraagt… wij maken”

Graangevoerde Zuid-Amerikaanse Rib eye
Heerlijk steak met een echte smaak.

Iberico rack
van het Spaanse Pata Negra varken.

Roll du bretagne
een mals rosbieflapje gevuld met oude kaas, parmaham, spinazie, bosui en een heerlijke kruidenbotermarinade.
2 x 3 min. zachtjes bakken

Entre côte a la minute
Licht pittig gemarineerd dun entre cote lapje.
2 x 1,5 min. bakken

Gem. Rib-eye
Een botermalse rib-eye met een milde marinade.
2 x 2,5 min. bakken

Haas op stok
Gem. varkenhaas gevuld met zongedroogde tomaatjes, omwikkeld met ontbijtspek, in medaillons gesneden, 3 stuks op een stokje.
2 x 4 min. bakken

Italiaanse spies
Italiaans gekruid rundergehakt, omwikkeld met ontbijtspek. in medaillons gesneden, 3 stuks op een stokje.
2 x 5 min. bakken

Muiderslotje
Een botermalse biefstuk gevuld met ons eigen mengsel van een echte kruidenroomboter en een kruidenkaas. De buitenkant is licht bestrooid met pampa-pepertjes.
2 x 2,5 min. zachtjes bakken

Toreador
Een look a like van het muiderslotje, de vulling is aangevuld met Zongedroogde tomaatjes en knoflook, mooi rood gemarineerd.
2 x 2,5 min. zachtjes bakken

Kip cordon bleu
Een mals kipfiletje gevuld met ham en kaas. de buitenkant is lekker gepaneerd.
2 x 7,5 min. zachtjes bakken

Runder cordon bleu
Een opgerold mals rosbieflapje, gevuld met ham en kaas.
2 x 3 min. zachtjes bakken

Varkens cordon bleu
v. filetlapje gevuld met ham en kaas, licht gepaneerd.
2 x 6,5 min. zachtjes bakken

Cordon bleu vink
2 dunne speklapjes met ingevouwen ham en kaas met lekkere kruiden erover.
2 x 6,5 min. zachtjes bakken

Mini runder rollade
Een kleine 1 persoons rollade, gemaakt van uitsluitend mals vlees, lekker gekruid.
2 x 3 min. bakken

Saltim bocca
Een met knoflookmarinade gemarineerde kalfs-schnitzel, met parmaham en salie erop, mmmmmmmm.
2 x 1 min. bakken

Quatro vink
Gekruid runder gehakt omwikkeld met malse rosbieflapjes. in kleine medaillons gesneden, 4 aan een stokje, gemarineerd.
2 x 5,5 min. bakken

Pepersteaks
Botermalse gemarineerde biefstukjes met 4 seizoenenpepertjes.
2 x 2 min. bakken

Argentijnse kotelet
Een malse schouderkarbonade met een klassieke marinade en bestrooid met echte argentijnse kruiden, superlekker!!!
10-15 min. zacht bakken

Thaise kipreepjes
Zachte reepjes kipfilet met een thaise marinade, vermengd met diverse lekker groenten.
Roerbakken

Biefstukreepjes
Botermalse reepjes biefstuk met een knoflookmarinade, aangevuld met stukjes lente-ui.
Roerbakken

Tortilla's
Gevuld met lekker gekruid rundergehakt. Bestrooid met lekkere kruiden en geraspte kaas. Een tortilla in stukjes als snack, of geheel als maaltijd.
Oven: 15 min. op 180 gr.

Broodje Bali
Een witte pistolet gevuld met langzaam gegaarde kippedijen, vermengd met komkommer, puntpaprika en prei. Vermeng in een Indonesische saus. Afgewerkt met verse peterselie.
Oven: 15-20 min. Op 160 gr.

Gevulde stokbroodje
Een ingesneden petit pain, gevuld met stroganoff-rundergehakt, belegd met ontbijtspek, kaas en italiaanse kruiden.
Oven: 20 min. op 150 gr.

Kip-loempia
Verse loempia’s rijkelijk gevuld met veel kip en knapperige groenten.
(Frituur of) Oven: 15 min. op 180 gr.

Kant en klare sudderlapjes
(uitleg: zie de tip van Wim)
Juspan of magnetron

Snackbroodje shoarma
Het lekkerste snackbroodje van Nederland: Stokbroodje Shoarma! Een heerlijk stokbroodje gevuld met gegaard v. Shaoarmavlees, en afgewerkt met een klein beetje geraspte kaas, en 2 lekkere sausjes er overheen.
15 minuten in de oven op 150 gr. C. en smullen maar!

Elke dag verse grill-produkten:

Grill-kippen, kippenpoten, drumsticks, tv. sticks grillworst, spare-ribs, gehaktballen, enz. enz.

Daarnaast bieden we een keur aan (zelfgemaakte) vleeswaren. Uiteraard hebben we ook buitenlandse specialiteiten in huis. Wat denkt u van de echte Patanagra ham, of de echte parmaham. Voorgesneden, vers van het mes, of al belegd op een broodje. De keuze is aan u.

Proeven staat vrij

Heeft u al een beeld van een smakelijke maaltijd of lekker hapje op het netvlies? Kom eens proeven in onze Keurslagerij. Dan pas ontdekt u wat lekker is.

W. Koelewijn, Keurslager

Kerkstraat 20-22
1271RL Huizen
0355254217

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten